Incendiu bucuresti

Pompierii intervin de urgenţă cu 9 autospeciale. Incendiu puternic în Bucureşti.


Pin On Investigatii

Cauza incendiului - se pare.

. Incendiul a fost lichidat. Nu s-a manifestat cu flacără deschisă ci cu degajări de fum. Locuitorii spun că s-au auzit şi mai multe explozii.

Pompierii intervin cu mai multe autospeciale de stingere la incendiul de la Prosper locuitorii din apropiere fiind avertizați prin mesaj Ro-alert să țină geamurile închise și pe cât posibil să evite zona. Cauza probabilă a incendiului de la metrou a fost o flacără la o cutie cu conductori la nivelul şinei de la care s-au înregistrat degajări de fum în zona Piaţa Romană a declarat şeful ISU Bucureşti-Ilfov Orlando Şchiopu. Flăcările se manifestă pe o suprafață de aproximativ 400 de mp.

Pompierii intervin cu 10 autospeciale. Focul ar fi pornit de la etajul al doilea din dreptul unei bucătării spun martorii. Centrul comercial Prosper a fost cuprins de flăcări.

Nu s-a manifestat cu flacără deschisă ci cu degajări de fum. Pompierii intervin de urgenţă cu 9 autospeciale. Reprezentanții IGSU au transmis că 6 autospeciale de pompieri intervin pentru stingerea unui incendiu la un atelier auto din Strada Bulgarus Prelungirea Ghencea sector 6.

O explozie urmată de un incendiu s-a produs marţi după-amiază la magazinul Prosper din Bucureşti. Incendiul a fost lichidat. VIDEO Incendiu în București.

Un incendiu puternic s-a produs în noaptea de sâmbără spre duminică la o locuință din București în care locuia o familie cu 2 copii. Update 2148 Centrul comercial din București afectat marți după-amiază de un incendiu puternic fusese amendat pentru lipsa autorizației de securitate la incendiu. Un incendiu a izbucnit marți la acoperișul magazinului Prosper din Calea 13 Septembrie din București.

Cum arată întreaga zonă după incendiul devastator. Incendiu puternic într-un bloc din București. Pompierii intervin vineri pentru a stinge flăcările care au cuprins o casă şi anexele gospodăreşti de pe strada Vacanţei din Capitală informează ISU Bucureşti-Ilfov care mai precizează că nu.

S-a format un nor dens de fum negru iar locuitorii din zonă au fost avertizați prin mesaj RO-Alert. Acoperișul unui magazin din Calea 13 Septembrie a luat focA fost emis un mesaj RO-AlertPompierii intervin oamenii au fost evacuați Un incendiu a cuprins. Două case au fost cuprinse de flăcări.

Un incendiu violent s-a produs cu puțin timp în urmă în zona 13 Septembrie din Capitală. Incendiul se manifestă pe o. Nu există flacără deschisă doar degajări de fum.

1 day ago726 citiri. Metrou metrou bucuresti incendiu metrou Social. Incendiul dintr-un bloc din București a fost stins.

Incendiu puternic în centrul Bucureștiului. 20-30 m de peron. Update 1856- Incendiul izbucnit la magazinul Prosper din București este localizat.

1 day agoISU B-IF a fost solicitat să intervină la un incendiu produs la o ramă de metrou care a avut o defecţiune tehnică. 1 day agoISU B-IF a fost solicitat să intervină la un incendiu produs la o ramă de metrou care a avut o defecţiune tehnică. Oamenii au fost evacuați și cei din apartamentele din jur trebuie să închidă ferestrele.

Centrul comercial din București mistuit de flăcări la un pas de prăbușire. Un bărbat a fost găsit mort în podul casei. Pompierii anunță că suprafața totală afectată este de aproximativ 1200 metri pătrați.

Pompierii acţionează cu 27 de autospeciale de stingere şase autoscări şi două autospeciale SMURD de descarcerareO parte din. 27 de autospeciale au fost trimise la fața locului dar misiunea pompierilor a fost îngreunată de vântul puternic. Metroul este pe tunel la o distanță de aprox.

Marele incendiu din București cunoscut și ca Focul cel Mare a reprezentat cea mai mare calamitate care a lovit vreodată orașul București pe atunci capitala principatului Țara RomâneascăEl a început la 23 martie 1847 și a cauzat distrugerea a peste 1850 de clădiri reprezentând o treime din fondul construit al orașului inclusiv după cum menționa domnitorul. Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă seară la un bloc aflat în construcţie în sectorul 1 al Capitalei. O persoană RĂNITĂ Două case din oraşul Roznov au fost distruse de un incendiu care a izbucnit în noaptea de marţi spre miercuri de la jarul căzut dintr-o sobă.

Două persoane au fost duse la spital. Se procedează la evacuarea călătorilor din rama de metrou. Incendiu la mall Pompierii din Bucureşti.

1 day agoÎn urma informațiilor furnizate de dispeceratul Metrorex este vorba de un incendiu produs la o ramă de metrou care are o defecțiune tehnică. Un incendiu izbucnit marți după-amiază la acoperişul centrului comercial Prosper aflat pe Calea 13 Septembrie din București sectorul 5 s-a extins rapid și a dus la distrugerea întregii clădiri. Fațada unui bloc de zece etaje din sectorul 5 al Capitalei a ars sâmbătă că o torță.

Focul s-a propagat rapid pe fațadă. Cererea de înscriere pe care trebuie. Acum 17 zile.

Zeci de pompieri au fost mobilizaţi pentru stingerea flăcărilor. Când încep înscrierile pentru examenul de BAC 2022. Metroul este pe tunel la 20-30 m de peron între Piaţa Romană şi Universitate.

Un incendiu puternic a izbucnit duminică dimineață la periferia Bucureștiului în apropiere de șoseaua de centură în zona Popești-Leordeni unde a luat foc un depozit de materiale reciclabile. Pompierii au intervenit cu mai multe echipaje FOTO Ionuț Mureșan. Flăcările au izbucnit la centrul comercial Prosper Plaza din sectorul 5 și sunt foarte greu de controlat pentru că vântul suflă puternic și acestea s-au extins foarte rapid.

Balcoanele ar fi placate cu fibră de sticlă iar flăcările s-au propagat. 19 hours agoIncendiu DEVASTATOR în Neamț. Metroul este pe tunel la 20-30 m de peron între Piaţa Romană şi Universitate.

Potrivit echipajelor de la ISU București incendiul s-a manifestat la nivelul acoperișului cu flacără deschisă pe o suprafață de circa 250 metri. Un incendiu de proporții are loc în acest moment în Capitală. Ion Blaga - Omul din spatele drogurilor crimelor si prostitutiei din BUCURESTI SECTOR 5 deja vorbesc oamenii ca e un incendiu cu dedicatie centru comercial ar fi al acestui fost militianfost sef al militiei sector 5 intre 1980 si 1996 Si intradevar spunea cinevapompierii sunt la 300trebuiau sa ajunga pe jos in 5 minute si cica au facut 15 cu.

Potrivit primelor informații la fața locului acționează 11 autospeciale de stingere.


Dambovița Incendiu La Titu O Persoană Este Rănită Painting Art


Pin On Bucuresti Imagini Vechi


Gokyuzu Manzara Fotografciligi Gokyuzu Manzara


Incendiu Produs La O Casă In Comuna Manasia Cel


Revolution In Ukraine By Anton Zaiets On 500px In This Moment Ukraine War Photography


839041 1617211377 Tragedie La Baza Sportiva A Fcsb Din Berceni Concert


Pin On Bucuresti Bucarest Bucharest Bucuresci


Dosarul Depus De Reprezentantii Clubului Bamboo Pentru A Obtine Autorizatia De Functionare In Acest An Era Incomplet


How To Prevent Car Fire And Save Someone From A Burning Car Orange Aesthetic Fire Stock Fire


Pin On Bucuresti Bucarest Bucharest Bucuresci


Pin On Actualitate


Ziua In Care Bucurestiul A Ars Documentar 12 24 Aprilie 1847 A Fost O Zi Ingrozitoare Pentru Bucuresti Caci Atunci A Iz Haunted Places Bucharest Haunting


836754 1612428035 Foto Barbat Gasit Mort Intr O Casa Distrusa De Incendiu Funny Jokes Darth Darth Vader


Dambovița Remorca Unui Autotren S A Făcut Scrum In Municipiul Targoviște Road


Pin On știri


Incendiu Puternic In Orăselul Copiilor Arde Un Restaurant Din Parcul Tineretului Galerie Foto Places To Visit Places Visiting


Yokohama Fire Department In Full Action Fire Department Yokohama Japan Travel


Pin On știrile Zilei


La 23 Martie 1847 Un Incendiu De Proporții Mistuia O Bună Parte Din București Haunted Places Places Haunting

You have just read the article entitled Incendiu bucuresti. You can also bookmark this page with the URL : https://ninjakarnojuda.blogspot.com/2022/05/incendiu-bucuresti.html

0 Response to "Incendiu bucuresti"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel